Jaime och Ia

Jaime och jag träffades på Musikhögskolan i mitten av 80-talet. Vi har arbetat tillsammans i många olika sammanhang; kyrkokonserter, allsångskvällar och olika sammankomster inom kyrkan.

Repertoar

Vår repertoar består av svensk visa; Olle Adolphson, Evert Taube Cornelis Wreesvijk och Ted Gärdestad för att nämna några. Jag sjunger och spelar dragspel till Jimmys ackompanjemang.

Även jazz och bossa nova faller inom ramen för vår repertoar.

Jimmy Alcayna är en fin och lyhörd pianist som har härlig kontakt med publiken. Och att vi trivs med varandra musikaliskt hörs genom sången och musiken. (Hoppas jag!)

Sångerskan Ia

Jag började sjunga i vuxen ålder. Under uppväxten var det klassiskt piano som gällde. Min röst passar bäst för jazz, visa och bossanova. Under tiden på Musikhögskolan började jag samarbeta med den duktige pianisten Jimmy Alcayna. Vår repertoar består av visor av Evert Taube, Olle Adolphson och Ted Gärdestad mfl. Gärna svenska låtar! Dragspelet är med och våra inslag av allsång är alltid populärt på våra konserter.

Under några år på 90-talet arbetade jag med Arne Domnérus och Rune Gustafsson. Vi turnerade bla i Japan. Samarbetet resulterade i två CD´s som går att köpa här på min hemsida.

Smakprov

Från CD:n Får jag lov, eller skall vi dansa först. (Arne Domnérus Orkester, Ia Arhusiander Rojas)